Nail Concept – Web Development

Academie – Cursuri manichiură fondată de Alexandra Țipțer

3-9-qj2ryb1h6qwrjrgeok79i1c4oos9ypittfad8aauxc

Client

Nail Concept

Timeframe

10.05.2023 - 10.07.2023

Services

Website, Content, Design Grafic

Rezumatul proiectului

NailConcept, o academie specializată în cursuri de manichiură de înaltă calitate, a colaborat cu Ashadetare pentru a-și dezvolta un site de prezentare. Scopul acestui proiect a fost de a crea o platformă online care să reflecte angajamentul NailConcept în îmbunătățirea abilităților și competențelor tehnicienilor săi.

Strategia de dezvoltare
Ashadetare a abordat proiectul cu o viziune clară de a evidenția valorile și standardele înalte ale Nail Concept. A fost esențial să se creeze un site web care nu doar să informeze despre cursurile disponibile, dar și să inspire potențialii cursanți să-și îmbunătățească abilitățile în arta manichiurii.

Design și caractristici

Site-ul nailconcept.academy a fost proiectat cu un design elegant și profesional, reflectând calitatea cursurilor oferite. Navigarea pe site a fost optimizată pentru a fi intuitivă, permițând vizitatorilor să acceseze cu ușurință informații despre diferitele cursuri, instructori și metodologia de predare. Galeriile foto și secțiunile de prezentare a cursurilor sunt integrate pentru a demonstra practic rezultatele și nivelul de expertiză atins de absolvenți.

Accent pe valorile și expertiza Nail Concept

Un element cheie al site-ului este comunicarea valorilor și filozofiei Nail Concept. Textele și materialele vizuale sunt atent selecționate pentru a sublinia angajamentul academiei de a furniza educație de calitate superioară și de a sprijini dezvoltarea continuă a tehnicienilor în domeniul manichiurii.

Rezultate și impact
De la lansarea site-ului nailconcept.academy, impactul asupra brandului Nail Concept a fost semnificativ. Site-ul a reușit să capteze esența academiei, atrăgând un număr mare de vizitatori interesați de cursurile de manichiură. Mai mult, platforma online a devenit un punct central pentru angajarea potențialilor cursanți, demonstrând eficiența sa ca instrument de marketing și comunicare. Statisticile de acces au arătat o creștere constantă în numărul de vizualizări ale paginilor și o durată mai lungă de timp petrecută pe site, indicând un interes crescut din partea publicului țintă.

Rezultat

Proiectul de dezvoltare a site-ului nailconcept.academy, realizat în colaborare cu Ashadetare, reprezintă un exemplu de cum tehnologia digitală poate fi folosită pentru a sprijini și a promova educația profesională. Acest site nu doar că îndeplinește funcțiile esențiale de informare și educație, dar reușește și să transmită valorile și filozofia Nail Concept, consolidând astfel imaginea academiei. În final, nailconcept.academy nu este doar o vitrină pentru serviciile academiei, ci și un punct de legătură vital între Nail Concept și o piață în continuă evoluție, demonstrând puterea unui website bine gândit de a influența pozitiv și de a modela viitorul unei industrii.