Contact

CONTACTE Pentru ajutor și informații

Program de lucru: 
Luni-Vineri
10:00-19:00

ASHA
DE
TARE

INFORMAȚII
DE CONTACT

Întrebări frecvente

Care este diferența dintre SEO și SEM?

SEO (Search Engine Optimization) se referă la optimizarea conținutului și a structurii unui site web pentru a obține o poziție mai bună în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. SEM (Search Engine Marketing) implică utilizarea plăților pentru a promova un site web prin afișarea anunțurilor în rezultatele căutării.

Cum pot îmbunătăți conversiile pe site-ul meu?

Pentru a îmbunătăți conversiile, este important să analizăm experiența utilizatorului, să optimizăm paginile de destinație, să oferim oferte relevante și convingătoare, să simplificăm procesul de checkout și să utilizăm teste A/B pentru a evalua și a îmbunătăți continuu performanța.

Care este rolul conținutului în strategia de marketing digital?

Conținutul de calitate este fundamental în atragerea și angajarea audienței, în creșterea vizibilității și autorității site-ului și în generarea de leads și conversii. Conținutul poate fi sub formă de articole, bloguri, videoclipuri, infografice, etc.

Cum pot măsura eficacitatea campaniilor mele de marketing digital?

Eficiența campaniilor de marketing digital poate fi măsurată prin intermediul indicatorilor cheie de performanță (KPI-uri) cum ar fi ratele de conversie, costul pe lead sau pe conversie, traficul pe site, rata de clicuri (CTR), gradul de implicare pe rețelele sociale, etc.

Ce este PPC și cum funcționează?

PPC (Pay-Per-Click) este un model de publicitate online în care advertiserii plătesc o sumă de bani pentru fiecare clic pe anunțurile lor. Acest model este utilizat adesea în campaniile de promovare pe motoarele de căutare și rețelele sociale.

Cum pot crește urmăritorii și angajamentul pe rețelele sociale?

Pentru a crește urmăritorii și angajamentul pe rețelele sociale, este important să oferiți conținut de valoare și relevant pentru publicul țintă, să fiți activi și interactivi, să utilizați hashtag-uri adecvate și să implicați audiența printr-o varietate de tipuri de conținut.

Care este importanța mobile marketingului în ziua de azi?

Având în vedere creșterea utilizării dispozitivelor mobile, mobile marketingul devine din ce în ce mai important. Acesta implică optimizarea site-ului pentru dispozitive mobile, dezvoltarea de aplicații mobile, campanii de SMS marketing și altele pentru a atinge și a angaja audiența pe platformele mobile.

Cum pot utiliza marketingul de conținut pentru a atrage noi clienți?

Marketingul de conținut poate fi utilizat pentru a atrage noi clienți prin crearea și distribuirea de conținut util, informativ și relevant pentru audiența țintă. Acest conținut poate fi distribuit prin intermediul blogurilor, articolelor, videoclipurilor, podcasturilor și altele.