ashadetare

Branding - Dezvoltarea Brandului

Dezvoltăm și implementăm strategii de promovare în social media de la zero, lucrăm cu conturi existente și creăm conținut unic care face diferența. Echipa noastră creativă dezvoltă concepte personalizate pentru ca fiecare brand să iasă în evidență în universul digital.

Obiective clare

Stabilim împreună obiectivele și lucrăm bazându-ne pe indicatori de performanță (KPIs) pentru a promova brandul în mod eficient.

Conținut unic

Dezvoltăm concepte creative, asigurându-ne că paginile tale vor străluci în mijlocul conținutului digital abundent.

Construim comunități

Ne concentrăm pe crearea unei comunități loiale și active, cu o legătură puternică față de brandul tău.

Comunicare integrată

Implementăm comunicarea în social media ca parte din ideea de bază a brandului, asigurând o prezență unitară și coerentă.

Proces transparent

Urmărim să menținem o comunicare clară și consecventă, astfel încât să poți urmări progresul în timp real și să te simți parte din procesul de dezvoltare.

Abordare personalizată

Ascultăm cu atenție dorințele tale și analizăm publicul țintă pentru a crea soluții de marketing tailor-made, care să răspundă în mod direct obiectivelor tale unice.

Procesul de lucru:

01

Brief

Primești și completezi brieful. Ne vei oferi detalii despre brand, scopul colaborării, așteptările pe care le ai, bugetul pe care ești dispus să-l investești.

În baza analizei proiectului vom crea o ofertă personalizată după nevoile reale ale afacerii sau a proiectului tău.

Ofertă

02

03

Concept

Vom elabora strategia și conceptul pentru Social Media. Vom crea câteva moodboard-uri din care să alegem direcția în care vor. fidezvoltate rețelele sociale.

Vom crea content Plan-ul pe care îl vom trimite pentru aprobare. Acesta va conține: Creative, texte, hashtag-uri, poziționare, ziua publicării și scopul postării

Plan

04

05

Publish

Publicăm în timpul stabilit în planul de conținut pe canalele de comunicare stabilite și ne bucurăm de conținutul care atrage noi urmăritori și oameni care se îndrăgostesc de brand-ul tau.

Lucrăm cu urmăritorii noi prin conținut relevant în story și spargem gheața în comunicarea cu aceștia.

Engage

06

07

Raport

Creăm rapoarte cu rezultatele obținute, observații, optimizări și recomandări. Documentăm procesele anterioare și viitoare.

De ce are nevoie afacerea ta de

Social Media Management

Dacă te afli pe această pagină probabil știi și tu dar o să profităm de ocazie să mai enumerăm odată împreună avantajele cheie în a fi prezent, corect pe rețelele de socializare

Clienți noi

Clienți noi

Stimularea vânzărilor și creșterea veniturilor. Plus, atragerea traficului spre site-ul tău și generarea de lead-uri calificate.

Recunoașterea mărcii

Recunoașterea mărcii

Impulsionarea notorietății brandului și a frecvenței mențiunilor, asigurându-ne că este întotdeauna considerat o opțiune relevantă atunci când consumatorul este gata de a efectua o achiziție.
Comunitate

Comunitate

Construirea unei comunități dedicate care să se transforme în susținători fervenți ai mărcii tale pe platformele digitale.

Portofoliu

Mai jos sunt câteva din colaborările noastre din această categorie și abia așteptăm să publicăm și viitoarea noastră colaborare aici.

Social Media Management

Treci la pasul următor!

Te invităm să fii cu un pas mai aproape de succes. Completează Brief-ul iar colegii noștri te vor contacta pentru a stabili o ședință în care ne vom aprofunda în detalii importante despre afacerea ta.

Cunoaște-ne

Echipa ashadetare