fbpx
Skip links
Website în construcție

Informațiile despre servicii și portofoliu urmează să fie încărcate

Portofoliu

Nail Concept x ashadetare

Am dezvoltat un website dedicat pasionaților de manichiură, reflectând profesionalismul și creativitatea Nail Concept, totul în stilul distinctiv ashadetare.

Nail Concept, deși recunoscut în industria manichiurii, nu avea un website pentru cursurile sale, motiv pentru care am dezvoltat unul care  reflecte identitatea brandului și  ofere funcționalități avansate pentru un acces mai simplu la educație de specialitate.

Context

Obiectivele proiectului

1. Facilitarea accesului la educație: Oferirea unei platforme ușor de navigat, unde cursanții pot accesa rapid și eficient materialele de curs.

2. Consolidarea prezenței online: Stabilirea unei prezențe digitale puternice care să reflecte prestigiul și calitatea cursurilor oferite de Nail Concept.

3. Optimizare pentru scalabilitate: Dezvoltarea unui site web care să suporte creșterea numărului de utilizatori și diversificarea cursurilor fără a compromite performanța sau experiența utilizatorului.

4. Promovarea brandului: Utilizarea site-ului ca instrument principal în strategia de marketing, pentru a atrage noi cursanți și pentru a consolida relațiile cu cei existenți.

Soluția

Platforma: Wordpress -  Am ales această platformă datorită funcționalităților sale extinse de gestionare a conținutului și opțiunilor personalizabile. 

Timp de realizare: 4 săptămâni - Această perioadă a fost prevăzută pentru personalizarea temei, configurarea funcționalităților necesare prin pluginuri și testarea integrală a site-ului pentru a asigura o experiență optimă utilizatorilor.

Buget: Confidențial - Solicită o ofertă personalizată.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.