fbpx
Skip links
Website în construcție

Informațiile despre servicii și portofoliu urmează să fie încărcate

Portofoliu

Mirengo x ashadetare

Am proiectat un website pentru a oferi o experiență de navigare intuitivă și plăcută, permițând fanilor designului interior  descopere și  achiziționeze cu ușurință produsele dorite.

Mirengo este un magazin online creat pentru a ajuta utilizatorii  descopere cu ușurință colecțiile variate,  se inspire din contextele estetice prezentate și  achiziționeze produsele dorite într-un mod eficient și practic.

Context

Obiectivele proiectului

1. Creșterea vizibilității: Scopul principal este de a crește vizibilitatea colecțiilor de draperii Mirengo și de a atrage noi clienți prin intermediul unei platforme online bine structurate și ușor de navigat.

2. Îmbunătățirea experienței utilizatorilor: Proiectul își propune să ofere o experiență de utilizare fluidă și intuitivă, care să permită vizitatorilor să găsească rapid și eficient produsele care le corespund nevoilor și preferințelor.

3. Optimizarea procesului de vânzare: Simplificarea procesului de cumpărare, de la descoperirea produselor până la finalizarea tranzacției, este un alt obiectiv major, cu scopul de a crește rata de conversie pe site.

4. Promovarea brandului: Consolidarea imaginii de brand Mirengo și a valorilor acestuia printr-un design web corespunzător și materiale de marketing integrate.

Soluția

Platforma: Wordpress -  Acest CMS ne permite să implementăm un design atrăgător și funcționalități avansate într-un mod eficient. Platforma este complet adaptabilă pentru toate tipurile de dispozitive, oferind o experiență de navigare optimă indiferent de dispozitivul utilizat.

Timp de realizare: 6 săptămâni - Această perioadă a fost necesară pentru a configura designul site-ului, a adăuga funcționalități esențiale de e-commerce și a optimiza experiența utilizatorului, asigurându-se că site-ul este gata să atragă și să servească eficient clienții.

Buget: Confidențial - Solicită o ofertă personalizată.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.