fbpx
Skip links
Website în construcție

Informațiile despre servicii și portofoliu urmează să fie încărcate

Portofoliu

Magdalene Woodbag x ashadetare

Prin utilizarea unei interfețe intuitive și a elementelor vizuale care reflectă calitatea și naturalețea produselor, site-ul atrage atenția asupra inovației și responsabilității ecologice.

Prin articole de blog, studii de caz și testimoniale, website-ul nu doar  vinde produse, ci și educă vizitatorii despre importanța sustenabilității și impactul pozitiv al alegerilor ecologice în contextul contemporan.

Ai nevoie de un website similar? Contactează-ne!

Context

Obiectivele proiectului

1. Promovarea sustenabilității: Accent pe eco-conștientizare și sustenabilitate prin prezentarea produselor ecologice ale brandului.

2. Optimizarea experienței utilizatorilor: Dezvoltarea unei platforme ușor de navigat, cu funcționalități de personalizare.

3. Creșterea vizibilității brandului: Îmbunătățirea prezenței online a Magdalene Woodbag pentru a atrage o audiență mai largă și a stimula vânzările.

4. Pagină dedicată pentru produse: Dezvoltarea unei secțiuni dedicate pe website, unde fiecare produs este prezentat în detaliu. Aceasta include imagini de înaltă calitate, descrieri detaliate ale materialelor ecologice folosite, opțiunile de personalizare disponibile.

Soluția

Platforma: Wordpress - Am optat pentru această platformă datorită funcționalităților extinse de gestionare a conținutului și opțiunilor de personalizare pe care le oferă.

Timp de realizare: 4 săptămâni - În acest interval, s-a concentrat pe adaptarea tematicii, pe ajustarea funcțiilor necesare cu ajutorul pluginurilor și pe verificarea completă a site-ului.

Buget: Confidențial - Solicită o ofertă personalizată.

Ai nevoie de un website similar? Contactează-ne!

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.