fbpx
Skip links
Website în construcție

Informațiile despre servicii și portofoliu urmează să fie încărcate

Portofoliu

Lumiverse x ashadetare

Accentul a fost pus pe un design responsive, care  ofere o navigare ușoară și accesibilă, indiferent de dispozitivul folosit.

Ne-am concentrat pe optimizarea funcționalităților site-ului pentru a sprijini obiectivele de business ale brandului. Designul a fost conceput pentru a fi vizual atractiv, iar structura site-ului a fost organizată pentru a facilita accesul rapid la informații. 

Context

Obiectivele proiectului

1. Creșterea vizibilității brandului: Unul dintre principalele obiective este să se asigure că brandul Lumiverse.md devine mai vizibil și accesibil pentru publicul țintă online.

2. Îmbunătățirea experienței utilizatorului: Designul site-ului este adaptat pentru a oferi o navigare ușoară și intuitivă, cu scopul de a menține vizitatorii pe site și de a îi converti în clienți sau parteneri.

3. Integrarea funcționalităților avansate: Implementarea de funcționalități noi și personalizate, cum ar fi formulare de contact, portofolii interactive pentru a sprijini nevoile comerciale ale brandului.

4. Adaptabilitate și scalabilitate: Crearea unui site web care să poată evolua odată cu creșterea afacerii, ușor de actualizat și adaptat pentru a răspunde schimbărilor din industrie și din comportamentul consumatorilor.

Soluția

Platforma: Wordpress - Am ales această platformă datorită versatilității sale în gestionarea conținutului și opțiunilor vaste de personalizare pe care le oferă.

Timp de realizare: 4 săptămâni - În această perioadă, efortul a fost concentrat pe personalizarea tematicii site-ului, integrarea funcțiilor necesare prin intermediul pluginurilor și asigurarea funcționalității complete a site-ului.

Buget: Confidențial - Solicită o ofertă personalizată.

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.