fbpx
Skip links
Website în construcție

Informațiile despre servicii și portofoliu urmează să fie încărcate

Portofoliu

Dor Călător x ashadetare

Am creat un brandbook pentru festivalul Dor Călătorîn care am pus un accent deosebit pe autenticitate și patrimoniul cultural românesc.

Elementele vizuale, paleta de culori și tipografiile alese au fost inspirate din motivele tradiționale românești, conferind o coerență și o rezonanță culturală tuturor materialelor de marketing.

Ai nevoie de un branding similar? Contactează-ne!

Context

Obiectivele proiectului

Brandbook-ul creat de agenția de marketing ashadetare pentru festivalul "Dor Călător" a avut ca principale obiective consolidarea identității vizuale a festivalului și asigurarea unei comunicări coerente și eficiente în toate materialele promoționale.

1. Uniformizarea imaginii de brand - Asigurarea unei prezentări uniforme și profesionale a festivalului în toate mediile de comunicare, de la print la digital.

2. Cultivarea recunoașterii brandului - Creșterea recunoașterii festivalului în rândul publicului țintă, facilitând astfel o mai bună conexiune emoțională și culturală.

3. Comunicare Eficientă - Transmiterea valorilor și mesajelor festivalului într-un mod clar și atrăgător, care să stimuleze interesul și participarea.

Soluții propuse

Crearea unei palete de culori reprezentative - Alegerea unei palete de culori inspirate din peisajele naturale și tradițiile românești, pentru a reflecta originile și spiritul festivalului.

Elaborarea unui set de tipografii - Selectarea tipografiilor care să combine modernitatea cu elemente de design tradițional, oferind un echilibru între inovație și respectarea tradiției.

Design-ul logo-ului - Dezvoltarea unui logo care să simbolizeze unitatea și diversitatea culturală a României, fiind ușor de recunoscut și aplicabil în diverse contexte.

Ghid pentru materiale promoționale - Furnizarea unor linii directoare detaliate pentru crearea materialelor promoționale, asigurându-se că toate implementările brandului corespund.

Brandbook: Document esențial pentru consolidarea identității și menținerea coerenței brandului pe toate platformele și în toate materialele de comunicare.

Ai nevoie de un branding similar? Contactează-ne!

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.