Noi suntem #ashadetare - o altă agenție de marketing.

Dar totuși.

Considerăm că în căutarea de acel ceva am descoperit altceva. Am luat cifrele din marketing și le-am amestecat cu creativitate și idei. Ce a ieșit încă nu știm sigur dar ceva iese zi de zi

Prin simpla noastră existență încercăm să răspundem la întrebări cu soluții, procese și cu oameni care să vă facă viața mai simplă în relația cu afacerea condusă.

Am creat și continuăm să dezvoltăm un laborator de idei și procese practice, testate și bine documentate pentru companii și antreprenori.

Nu vrem să vindem servicii, vrem să vă oferim soluții, să vă economisim timp și bani, să găsim împreună acel ”aha…” care să vă aducă minim cu un pas mai aproape de succes.

Colaborăm cu antreprenori care înțeleg că lucrurile bune nu apar peste noapte și care sunt gata să pornească împreună cu noi la un drum, nu lung, nu scurt dar interesant și plin de provocări.

Pentru noi, bunul simț este mai important decât o factură plătită sau neplătită și la rândul nostru tot asta oferim.

Știm că ne petrecem și vă petreceți o mare parte din timp lucrând așa că haideți să o facem cu plăcere, doar așa putem crea lucruri, proiecte, campanii de care să se scrie în presă pe gratis.

Avem soluții nu slogan.